Motorkerékpár felvásárlás

Robogó, motorkerékpár felvásárlás

Cégünk napi áron, készpénzért vásárol mindenféle típusú munkagépet tovább értékesítésre.

Amennyiben nincs ideje kereskedésünket meglátogatni, úgy lehetőség van akár személyes kiszállásra, mobil felvásárló autónk időpont egyeztetéssel helyszíni értékbecsléssel akár a munkahelyén vagy az otthonában is megvásárolja autóját azonnali készpénzfizetéssel adás-vételi szerződés megkötésével.

Azonnali készpénzes autófelvásárlás
Hívjon most: 06 (20) 360 8594


Ingyenes ajánlatkérés autófelvásárlásra

Kérjük, hogy az űrlapot pontosan töltse ki a valós gépjármű adatokkal, hogy kollégánk felkészülten kereshesse meg Önt elérhetőségeinek egyikén. Köszönjük, hogy a www.jarmupoint.hu autó felvásárlás ajánlatkérő űrlapját használja.

Milyen munkagépeket vásárolunk fel? 1970 évektől...is

Autófelvásárlás évjárat megkötés nélkül személygépkocsi, tehergépjármű, motorkerékpár, robogó, sérült-hibás autó, külföldi papiros jármű valamint az előbb felsoroltak hitellel terhelten is.

Az autófelvásárlás keretén belül mi valóban fel - megvásároljuk Öntől eladó sérült, törött, műszaki hibás használt autóját adásvételi szerződéssel – nálunk nincs zsákbamacska, nincsen kockázat. Önnek a szerződés aláírásától és a vételár átvételétől kezdve nincs többet gondja többé régi gépjárművére. Mi teljes körű ügyintézéssel állunk rendelkezésére az autófelvásárlás elejétől a végéig – nem kell felesleges sorban állással, levelezéssel, ügyintézéssel töltenie drága idejét.


Kérjen árajánlatot! Felvásároljuk régi járgányát!

 A motorkerékpár, a száguldással járó életérzés sokakat vonz. Vannak, akik megmaradnak a fantázia világán belül, és soha nem vesznek motort maguknak, de vannak olyanok is, akik valóra váltják álmukat. Aztán ahogyan telnek az évek, az ember is változik. A motort autó váltja fel, családot alapítanak a motortulajdonosok, és gyakran úgy érzik, hogy ideje végleg kiszállni a nyeregből.

Ilyenkor két lehetőség marad; a motort el lehet adni vagy esetleg meg lehet tartani nosztalgiából. Amennyiben Ön az előbbi mellett dönt, keressen minket bizalommal! Használt autófelvásárlás mellett motorokat is átveszünk. Ha nem szeretne az eladással bajlódni, ha nem hiányzik a szervezés, ügybonyolítás körüli procedúra, egyszerűen csak minél gyorsabban és bonyodalom mentesebben szeretne túladni régi járgányán, mi segítünk Önnek!

Roncsautók, használt autók, törött autók felvásárlásával, motorok és munkagépek vásárlásával is foglalkozunk! Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérjen árajánlatot!