Használt autó felvásárlás

Autóvétel, használt gépjármű felvásárlás Országosan!

Milyen járműveket vásárolunk fel? 1970 évektől...is  Használt autófelvásárlás

Autófelvásárlás évjárat megkötés nélkül személygépkocsi, tehergépjármű, motorkerékpár, robogó, sérült-hibás autó, külföldi papiros jármű valamint az előbb felsoroltak hitellel terhelten is.

Az autófelvásárlás keretén belül mi valóban fel - megvásároljuk Öntől eladó használt autóját adásvételi szerződéssel – nálunk nincs zsákbamacska, nincsen kockázat. Kérjen online felvásárlási ajánlatot eladó használt járművére 1 lépésben.

Önnek a szerződés aláírásától és a vételár átvételétől kezdve nincs többet gondja többé régi gépjárművére.

Mi teljes körű ügyintézéssel állunk rendelkezésére az autófelvásárlás elejétől a végéig – nem kell felesleges sorban állással, levelezéssel, ügyintézéssel töltenie drága idejét. Lízinges jármű esetén teljes körű okmányirodai banki ügyintézéssel állunk az ön rendelkezésére!


Használtautó felvásárlása:

Gyorsan pénzre van szüksége?  Nem tudja értékesíteni autóját? Hiteltartozás van rajta? Összegyűlt a fizetőrészlet? Nem tudja, akarja fizetni banki hiteles gépkocsiját? Nem gond, a járműpoint csapata felvásárolja gépjárművét.

Zálogban lévő autó felvásárlása:

Zálogban van autója és nem tudja kiváltani? Rugalmasan szeretné eladni, hogy még önnek is maradjon a vételárból? Keressen minket elérhetőségeinken.  

Törött autó, roncsautó felvásárlás

Kevesli  biztosító roncsértékét? Nem tud mit kezdeni a sérült járművel? Lejárt az idő járműve felett? Elromlott és már gazdaságtalan lenne a javítása? Nem kíván foglalkozni az önnek már értéktelen, hibás járművével?

Lízinges autó felvásárlás

Lejárt a nyílt végű lízing gépjárművén? Tartósbérletes autója eladó sorba került? Frissül a céges autóflotta? Mi felvásárlójuk gépjárműparkját.

Használt - sérült, törött járművén fennmaradt banki tartozását is rendezzük – Az autóján lévő hátralékot rendezzük Ön helyett az autó átvételekor, így Ön az autófelvásárlás során egy lépésben, könnyen készpénzhez jut. Kérjen visszahívást - Ajánlatkérése akár telefonon - online is!


Használtautó vétel: árverések az autópiacon

Az autóvásárlásban, legyen az új, használt, vagy roncsautó, nagyon fontos, hogy jól megvizsgáljuk a forrást: vajon tényleg azt kapjuk, amit megígértek nekünk?

Az üzletemberek világában (ahogy az élet más területén is) sok csaló adja ki magát tisztességes autókereskedőnek. Nagyon meg kell néznünk, kivel állunk szemben, és ha nem szeretnénk, hogy az adóhatóságok elkapjanak minket (akár évekkel az autóvétel után), résen kell lennünk, és ez igaz az autóvásárlásra és az eladásra is.

Ha úgy döntünk, eladjuk régi autónkat, nagyon fontos, hogy minden papírt elintézzük, átírassunk és aláírassunk. Gondoljunk csak bele, mi lenne, ha elfelejtkeznénk a papírok elintézéséről: ha esetleg régi autónk egy olyan emberhez kerülne, aki csaló, esetleg bűntényt követ el, az autó pedig még a mi nevünkön szerepel, mi leszünk utána felelősségre vonva.

Ne váljon áldozattá! Ne hagyja, hogy átverjék! Használtautó vétel, roncsautó felvásárlás ügyében forduljon a legmegbízhatóbb céghez: hozzánk!

Autófelvásárlás könnyen, egyszerűen!

 Totálkáros lett járműve? Sürgősen pénzre lenne szüksége, és a kert végében már évek óta áll használhatatlanul a szülőktől megörökölt régi roncsautója? Lecserélné ósdi gépjárművét valami korszerűbbre és nincs kedve online adásvételi oldalak regisztrációs folyamataival bajlódni? Belefáradt a megbízhatatlan vevőkbe? Ha a válasza bármelyik kérdésünkre „Igen!”, akkor most Önnek kedvezünk!

Ne habozzon és keresse fel még ma cégünket! Azonnali roncsautó vétel és használtautó vétel az ország egész területén, készpénzfizetési lehetősséggel, ingyenes kiszállással! Ne várjon addig, míg a rozsda teljesen megeszi öreg autóját, váltsa inkább pénzre, amíg megteheti!

Cégünk a legjobb áron veszi át az akár lejárt műszaki vizsgával rendelkező, vagy forgalmi engedély nélküli személy- vagy tehergépjárművét!

Ha használtautó felvásárlás után érdeklődik, ne keressen tovább, hívja cégünket vagy érdeklődjön e-mail címünkön! Garantáltan segítünk Önnek, forduljon hozzánk bizalommal!


Valami régi, valami új

A világ mindig is a végletességre épült. Mindennek van lejárati ideje, pláne napjaink rohanó világában, amikor naponta lát napvilágot valami újítás. A technika fejlődése szinte ellehetetleníti a régi dolgok meglétét, de ez nem egyenes arányos azzal, hogy hasznavehetetlenné válnak. Ha szeretnénk egy modernebb gépjárműre cserélni használt autónkat, létezik egy egyszerű megoldás!

Használt autó felvásárlásával számtalan cég foglalkozik, így nem kell messzire menni a keresgélésben. Azonban nem mindegy, milyen feltételek mellett teszik ezt! Használt autó felvásárlásánál figyelembe kell venni az ügyfelek igényeit is, sokan ezt mégsem teszik meg. Miről ismerhető tehát fel az ideális vállalkozás?

Kedvező feltételekkel nyújt kiváló szolgáltatást. Megkönnyíti a használtautó eladását, szállítását, és hozzásegít egy új gépjármű megvételéhez. Amennyiben Ön is szeretne megválni használt autójától, felvásárlásért forduljon hozzánk bizalommal! Segítünk, hogy a régi helyét betölthesse valami új, valami modern!

 


Minőségi szolgáltatással az elégedett ügyfelekért!

 Sok cégnél sajnos nem mindig akarnak megfelelni az ügyfelek elvárásainak, ha pedig mégis számon kérünk valamit, azért óriási összegeket számolnak fel. Azonban Önnek nincs oka aggodalomra, hiszen nálunk a lehető legjobb helyen jár!

Kedvező áron szeretné eladni használt autóját? Mi garantáltan felvásároljuk azt, ráadásul mindenféle kötelezettség nélkül! Nem számít a típus, sem a márka, lehet roncs, üzemképtelen vagy jelzáloggal terhelt, mi garantáltan a legjobb árat adjuk érte. Ráadásul akár házhoz is megyünk, ahol az adásvételi szerződés megkötése után azonnal kifizetjük és elszállítjuk az autót

Látja, milyen egyszerű? Nincs egyéb teendője, mint felvenni velünk a kapcsolatot, és akár azonnal nyélbe is üthetjük az üzletet! Bízza csak ránk a használtautó felvásárlást, és tökéletesen elégedett lesz szolgáltatásunkkal!

Ha Önnek gyorsan pénzre van szüksége, ne habozzon tovább, hanem lépjen a tettek mezejére, és válassza a legkényelmesebb lehetőséget autója eladásához! Használtautó felvásárlásban profik vagyunk, és a mi ajánlatunkra garantáltan nem fog nemet mondani!


Szabaduljon meg használt autójától az ország bármely részén!

 Aki rendelkezik gépjárművezetői engedéllyel, tudja, hogy élete során nem egyetlen autót fog vezetni. A korszerűsítéseknek és a gazdaság helyzetének köszönhetően ma már viszonylag kedvező feltételekkel juthatunk teljesen új gépjárművekhez, melyek optimálisabb lehetőségeket biztosítanak, mint az elődeik. Ilyenkor azonban felmerül, hogy mit kezdjünk a régi gépjárművel.

használtautó felvásárlás valamivel összetettebb, mint a roncsautóké, hiszen itt egy működőképes autóról van szó, amin lehet biztosítás vagy hitel, ezért csak megbízható szolgáltatót érdemes választani!

Cégünk sok éve foglalkozik használtautó felvásárlással, így a piac egyik vezető szolgáltatásává nőttük ki magunkat, hogy a lehető legjobb feltételeket biztosíthassuk ügyfeleink számára! Az ország bármely pontján felvásároljuk használt gépjárművét, hogy Önnek ne kelljen a régi autóval bajlódnia, csak az újra koncentrálhasson! Forduljon hozzánk bizalommal! Kérdés esetén állunk rendelkezésére elérhetőségeinken!

 


Magas autója fogyasztása? Rengeteget költ benzinre?

 Sokan az autók szerelmesei, és szívesebben használják az autójuk nyújtotta kényelmet, viszont csak nagyjából tudják megállapítani, hogy mennyit fogyaszt gépjárművük.

Ha Ön is rengeteget költ üzemanyagra, a megoldás a használtautó felvásárlás, mellyel könnyedén válthat autót egy kedvezőbben fizethető, kevesebb fogyasztású autóra. Használt autóját nem kell hirdetni, reklámozni, könnyedén tovább adhat rajta, hogy már az új autóján gondolkozhasson!

De hogyan is állapíthatjuk meg házilag, autónk magas üzemanyag fogyasztását? Költségtakarékosabb, ha egy egyszerű módszert alkalmazunk! A benzinkúton csordultig kell tankolni az autót. A napi számlálót lenullázzuk, lakott területen kívül fogyasztjuk ki a tankot, majdnem teljesen. Ezután újra teli kell tölteni a tankot, majd leolvasni a betankolt literek számát. A betankolt literek számát osztjuk százzal, majd szorozzuk a megtett kilóméterekkel. Így megkaphatjuk autónk valódi fogyasztását.

Válassza Ön is a használtautófelvásárlást, ha kiderül, hogy rengeteget fogyaszt autója, könnyedén tovább adhat rajta, hogy egy jobb fogyasztású autó mihamarabb az Öné lehessen!


Magas autója fogyasztása? Rengeteget költ benzinre? 2.

 Tudjuk, hogy a magas fogyasztású autók nagyon nem költséghatékonyak, rengeteget kell költeni üzemagyagra, mely, az emelkedő árak mellett már nem olyan egyszerű. Az autó nagy fogyasztását általában meghibásodások is okozhatják. Például alkatrészek mennek tönkre, melyek javíttatása már többe kerülne, mintha új autót vásárolna!

Forduljon ön is szakemberekhez, használtautó felvásárlása terén, és cserélje le autóját Ön is egyszerűen! Milyen alkatrészek meghibásodása okozhat magas fogyasztást? Ha ezeknek tudatában vagyunk, érdemes elgondolkozni a használtautó felvásárláson!

  • Lambda-szonda (ami figyeli a kipufogógáz összetételét)
  • Motor hűtőfolyadék hőmérséklet érzékelő
  • Katalizátor dob
  • Kipufogó rendszer el van tömődve
  • Légtömegmérő meghibásodás

Még rengeteg minden okozhat magas üzemanyagfogyasztást, de ezek a leggyakoribb meghibásodások. Ha Ön is tovább adna magas üzemanyagfogyasztású autóján, forduljon hozzánk bizalommal! Használtautó felvásárlást országosan vállalunk!


Problémás használt autó? Van megoldás!

 Az autók használatának is, mint minden másnak, van egy kifutó ideje, amikor a tulajdonos vagy megunja azt, vagy szükségszerűvé válik a csere. Ennek több oka is lehet, ám az eladás hosszadalmas lehet, ezért ilyenkor érdemes használtautó felvásárlással foglalkozó cég felkeresése mellett dönteni.

Gyakori probléma, hogy az autó már nem felel meg a tulajdonos igényeinek, túl kicsi, vagy túl nagy, nagyobb a fogyasztása, mint amit megengedhet magának, esetleg már rossz állapotban van, de az sem kizárt, hogy a teljesítménnyel nincs megelégedve.

Ezek mind olyan problémák, amik nem hagyják nyugodni az embert, rendszeres bosszankodást eredményez a mindennapos közlekedés. Ilyenkor kiváló megoldást kínálnak a használtautó felvásárlással foglalkozó cégek, hiszen nem kell várnia a vevőre, hanem akkor adhat túl járművén, amikor csak szeretne.

Egy mai autó átlagos élettartama 13 év, és 230.000 km. Viszont amikor valaki egy használt autót vásárol, akkor pont ezeket nézi, és ha túl öreg a jármű, vagy már sok kilométer van benne, szinte esélytelen, hogy eladja. Nekünk ebben az esetben sem jelent gondot a használtautó felvásárlás!

Válassza a legegyszerűbb utat, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!