Roncsautó felvásárlás

Felvásároljuk, megvásároljuk sérült, roncs  forgalomból kivonásra szánt járművét, autóját. Kérésre házhoz megyünk Országosan.


Nálunk nincs zsákba macska, azonnal kp fizetéssel rögtön elszállítjuk meg vásároljuk minden típusú állapotú járművét.

(komplett, ép, törött, totálkáros, sérült, roncs, vízkáros, lejárt műszaki vizsgás, üzemképtelen, korrodált, stb) személygépjárművet, és tehergépjárművet bontásra, megsemmisítésre.

Elvesztette, nem találja forgalmi engedélyét, törzskönyvét, kulcsát, közúti ellenőrzés során bevonták forgalmi engedélyét?

Amennyiben nem íratta át a sérült, törött vagy roncs autóját a saját nevére, csak egy adás-vételivel és törzskönyvvel rendelkezik, így is meg tudjuk vásárolni törött, sérült járművét.


Elveszett okmányok? nem gond.. Cégünk ez esetben is megoldást kínál!

Hiszen a jármű tulajdonosától minden esetben megvásárolja eladásra kínált sérüléssel rendelkező autóját, amennyiben megtudunk állapodni a vételárban. A jarműpoint.hu csapata adásvételi szerződéssel megvásárolja, és díjmentesen elszállítja sérült autóját az ország bármely területéről az alábbi esetekben: autója meg sérült, törött, borult, jégkáros, vízkáros autója javítása nem gazdaságos kevesli a biztosító által felkínált összeget a roncs vagy totálkáros autójáért az autó műszaki vizsgája lejárt, üzemképtelen lett.


Sérült - törött, totálkáros, karambolos autók kortól függetlenül készpénzes felvásárlása itt és most!

Legyen akár kis kategóriás gépkocsi, egyterű vagy nagy értékű luxus autó a legmagasabb napi áron felvásároljuk!


Saját autómentőnkkel ingyen elszállítjuk Magyarország területén belül.

Törött, de nem értéktelen! Öreg autó felvásárlás Egy sérült, törött autó nem csupán szomorú és lehangoló látvány, de fölösleges kacat is, ami csak a helyet foglalja a garázsban vagy az udvaron. Egy ilyen autó sorsa csak kétféle lehet: vagy megjavíttatja tulajdonosa, nem ritkán igen magas költségekért, vagy keres egy megbízható használt autó felvásárlással foglalkozó céget.


Ön is szeretne megválni roncsautójától, de nincs se ideje, se kedve az ügyintézéssel foglalkozni?

A hirdetésfeladás sok időt és energiát követel, a lehetséges vevők keresgélése nem kevésbé. Szabaduljon meg ettől a tehertől és váljon meg törött, használt autójától gyorsan és egyszerűen! Vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken és egyeztessük le minél előbb a használt autó felvásárlás részleteit!


A legjobb az egészben, hogy senki sem távozik üres kézzel.

Mi visszük az autót, Ön pedig azonnal megkapja a vételárat, méghozzá készpénzben! Nem válogatunk, a felmerülő problémákat áthidaljuk és a célunk, hogy mindenki elégedett legyen a végeredménnyel! Ha megbízható partnert keres használt autó felvásárlásra, keressen minket bátran!


Totálkáros autó? Hozza ki belőle a legtöbbet!

Totálkáros lett az autója, esetleg már évek óta nem használja gépjárművét, melynek az értéke egyre csak csökken?

Ez esetben ne tétlenkedjen, hanem lépjen a tettek mezejére, és hozza ki ebből a helyzetből is az Ön számára legkedvezőbb megoldást! Cégünk roncsautók felvásárlásával is foglalkozik. Rendkívül kedvező feltételeket szabunk ügyfeleink számára, így Önnek sem kell tartania a méltánytalan ajánlatok, esetleg a kínos árszabások miatt. Sikerünk titka, hogy megbecsüljük ügyfeleinket és megfizetjük a megvásárolt termékek jutányos árát, ezért is biztosan állíthatjuk, hogy velünk megéri üzletet kötni.


Miért is éri meg egy olyan autót eladni, amiről azt hiszi, hogy semmit sem ér?

Pont ez a lényeg, hogy csak azt hiszi, ám valójában van értéke a járműnek, ha csak-egy alkatrésznek is. Önnek csupán annyi a dolga, hogy felkeresi a munkatársainkat, és mi a roncsautó felvásárlásával levesszük a terhet a válláról! Bátran keressen fel minket, és szabaduljon meg totálkáros járművétől!


Bízza ránk a roncsautó felvásárlást!

 A tavaszi szeszélyes időjárásnak köszönhetően az autóbalesetek száma is gyarapodik, így pedig a roncsautók felvásárlása is megnövekszik. Sajnos ez a változékony időjárás könnyedén befolyásolhatja a sofőrök reakció készségét, ugyanis nem ritka eset, hogy a front következtében koncentráció zavarok, fejfájás, rosszullét lép fel.

Kedvezőbb körülmények között a balesetben senki sem sérül meg, csupán az autó válik használhatatlanná. Ebben az esetben azonban a roncsautó felvásárlás segítségével valamelyest optimalizálhatóak a következmények. Hiszen, ha a roncsautó felvásárlást választjuk, gyorsan és egyszerűen adhatunk túl a járművön, előbb lesz lehetőségünk új autót vásárolni.

Természetesen a roncsautó felvásárlás nem csak azok számára nyújt ideális megoldást, akik az elmúlt időszakban törték össze autójukat. Ha a kertben vagy garázsban már régóta áll a használhatatlan, rossz vagy roncsautó, és nem tud már mit kezdeni vele, csak a helyet foglalja, a felvásárlás ebben az esetben is optimális megoldás lehet!

Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot, ha Ön is egy megbízható céget keres roncsautó felvásárlás céljából!