Csapatunk számára a legfontosabb az eladó elégedettsége. Mi nem ismerünk lehetetlent!

A mai nap is hasonlóan indult, mint a többi. Kollégáink a reggeli munkafelvétel során megkapták a címeket, ahol ügyfeleinkkel előre egyeztetett időpont és helyszín alapján személygépjárművek, motorkerékpárok, kis- és tehergépjárművek, munkagépek, használt autók felvásárlása és elszállítása történik.

De a mai nap mégis eltért a megszokottól. Az eladó telefonon felvette velünk a kapcsolatot és fél órán belül indult is az autómentő. Kisújszállás volt a megadott cím, egy 2014-es Ford Fiestát hozott a kolléga. Az autót ismeretlen tettesek kromofággal lelocsolták, és az így keletkezett hatalmas anyagi kárt még fokozták azzal, hogy az autó összes lámpáját, szélvédőjét betörték. Bizonyíték hiányában a rendőrség ismeretlen tettes ellen indított eljárást.

De mit is tehet ilyenkor a pórul járt és dühös tulajdonos? Felkeresi a Járműpoint csapatát, mely magas áron, akár azonnali kiszállással felvásárolja az autóját. Legyen szó régi vagy új, törött vagy roncs autóról, a Járműpoint mindig rendelkezésére áll. Keressen minket továbbra is bizalommal, hiszen számunkra az Ön kényelme és elégedettsége a legfontosabb!

Hívjon minket a +36 (20) 237-3855 -es telefonszámon (Viberen is hívható), vagy küldjön üzenetet az info@jarmupoint.hu  e-mail címre!